Bagagevåg

Bagagevåg

Bagegevåg

Ska du ut på långresa, shoppingresa, eller bara åka till London över helgen med Norwegian får du inte glömma att ta med dig en bagagevåg. Bagagevågen hjälper dig att hålla koll dina väskors vikt och säkerställer att du slipper betala dyr övervikt till ditt resebolag.

Det finns som du säkert vet en rad olika alternativa bagegvågar, från några tjugolappar till flera hundra kronor. Vad man ska satsa på för sort är det egentligen plånboken och snobberiet som avgör – de göra alla samma sak – dvs. säkerställer att ditt bagage inte ska överstiga flygbolaget viktgräns. Om vikten på ditt bagage överstiger tillåtna viktregler får man ofta betala en relativt hög bot till flygbolaget som ibland är flera hundra kronor per kilo.

Exempelvis tar Norwegian.no 95 SEK per / kg för övervikt av bagaget. Om du lägger 100 SEK på en bagagevåg / väskvåg så kommer du troligtvis tjäna in denna summa redan på din första resa till exempelvis New York, där du troligtvis åker med en tom väska och fyller upp den med alla nödvändiga ting som är superbilligt i USA.

Bagagevåg / väskvåg finns att köpa på rad olika ställen online. För att nämna några återförsäljare är Kjell&co, Clas Ohlsson, Coolstuff några.

Vill du läsa mera om bagagevågar / väskvågar kan du alltid surfa in på bagagevåg.nu som gjort ett test av 4 olika bagagevågar som alla går att köpa online från cirka 100 SEK.

Bagagevåg enkel
Bagagevåg enkel
Bagagevåg handtag
Bagagevåg handtag
Bagagevåg
Bagagevåg

Finns även en kort introduktionsfilm om hur en bagagevåg  fungerar som även fick “bäst i test” hos Smarta Saker!

Leave a Reply