Berkinge fiskecamp & familjebad

Berkinge , Uppland

Berkinge fiskecamp och familjebad – Berkingebadet.

Berkingebadet som heter Berkinge Fiskecamp och Familjebad är ett återställd bruksdamm, där man både kan bada, fiska och campa på ett och samma ställe.

Berkingebadet – badlandet

Berkingebadet bjuder på både Vattenrutschbanor, forsränning med gummiringar, hopptorn med flera olika nivåer, för de minsta – till de största barnen, stora badbryggor och olika båtar för uthyrning.

Vattenrutschbanor är Frittfall som är över 32 meter lång, Snurren är rutschbana som har många kurvor och är hela 110 meter lång. Forsen är 90 meter lång och där kan du köra badring själv eller med din kompis. Det finns också vattenrutschbanor för de allra minsta barnen – där farten är minst lika snabb som de större men där längden är betydligt kortare.

Runt om äventyrsbadet / badlandet finns välklippta gräsmattor och stora grönområden för att ge skugga.

Berkingebadet - Forsen

Berkingebadet – Forsen

Berkingebadet - överblick Berkingedammen

Berkingebadet – överblick Berkingedammen

Berkingebadet - Frittfall

Berkingebadet – Frittfall

Berkingebadet - Snurren

Berkingebadet – Snurren

Berkingebadet – fiske

Vid Berkingbadet / Berkingedammen finns det möjlighet till fiske. Du kan fiska en rad olika fiskar bland annat regnbåde, öring, gädda, abborre och vitfisk.

Fiskekort köpes i receptionen, vill man går det bra att hyra båt och flytvästar från samma ställe.

Aktuella öppettider finns på www.berkinge.se.
Berkingebadet öppnar mitten av juni och har öppet till slutet av augusti månad. För frågor kring bokning utav boende i anslutning till Campingen / Berkingebadet klicka här >>