Boende Mumindalen

Karta Muminlandet / karta Muminvärlden

Boende Mumindalen – Boende Muminlandet

Ett vårtips till alla småbarnsföräldrar är att åka en sväng till Muumimaailma eller mer känt på svenska som Muminlandet. Muminlandet ligger på Åland, Nådendal, där du enkelt kan kombinera en helg med SPA och en rolig aktivitet och häng med Mumintrollet och hans vänner på Muminlandet.

Möt Mumintrollet, Snorkfröken, Sniff, Lilla My, Muminpappan, Mumminmamman och alla lustiga figurer som bor i Muminlandet.

Mumintrollet
Mumintrollet

Mumintrollet har blivit en populär karaktär! Varje år besöks Muminvärlden av flera hundra tusen turister som vill uppleva en fantastisk upplevelse med dessa stora och roliga sagofigurer.

Karta Muminlandet / karta Muminvärlden
Karta Muminlandet / karta Muminvärlden

Karta Muminlandet – Karta Muminvärlden!

MuminTrollet med vänner
MuminTrollet med vänner

Mumintrollets vänner – här ovan finner du några av de roliga figurerna du kommer möta under din vistelse i Mumindalen.

Muminvärldens öppettider

Muminvälandet öppettider är säsongsberoende (högsäsong): 7/6 – 10/8 – 2o13 har Muminvärlden öppet mellan 10.00 & 18.00 varje dag.
11/8 – 24/8 – 2014 öppnar Muminlandet 12.00 och stänger kl. 18.00
En dag på Muminvärlden / Muminlandet kostar 18 € (Euro ) per person och dag. Barn under 2 år har gratis inträde.

Boende Mumindalen / Boende Muminlandet

Boende i närhet av Muminlandet bokas enkelt via Hotels.com som erbjuder flera prisvärda alternativa hotellrum i närhet till Muminlandet.

Boka ditt boende här >>

Ett mycket populärt hotell i direkt närhet till Muminlandet är hotell Sokos som är en SPA-inrättning, med vattenpark och 7 stycken pooler. Allmänna utrymmen har gratis WIFI och det finns några datorer till förfogande för de som inte använder bärbara datorer eller surfplatta. Frukostbuffé, gym och barnpool finns!

Boka en paketresa  via Tallink / Silja, där kan man kombinera båtresa / hotell och inträde till Muminlandet – Muminvärlden på samma biljett.

För att läsa på mer om vilka figurer som kan ses / besökas i Muminlandet klicka här >> 

 

Leave a Reply