Designa skor

NikeID

Designa Skor

Om man ska vara “kingen” på stranden, oavsett om du är på semester i Visby, Long Beach eller PhiPhi Island så ska man ju ha sina egen designade skor

Nike ID är en tjänst där du kan göra din egen sko design. Gå till NikeId där du sen loggar in på NikeID hemsida och börjar trolla med färger, luftkuddar (AIR), och olika Stilar. NikeID erbjuder design på löpskor, sneakers och vanliga träningskor. NikeID har funnits ett par år och tjänsten är felfri – du har ett stort urval av möjligheter att verkligen kunna göra dina egen design unik på dina nya träningskor. För den egotrippade lägger man enkelt till sin egen signatur på sina egen designade skorna, så står men ute lite mer än övriga på stranden.

Adias har precis slängt upp sin egen shop för designa dina egen skor tjänst och finns på Adias Custom. Tjänsten finns tillgänglig världen över, men heter du GAY i förnamn så kan du glömma att du får skriva ditt namn på din design sko då Adidas inte tillåter ordet Gay = homosexuell på sina egen designade skor.

Reebok ska inte inte vara sämre, utan släppte sin designtjänst för en tid sedan! Designa Reebok skor gör du under Reebok.se/YourReebok. Reeboks design tjänst har en rad möjligheter av olika skor, färger och häftiga design möjligheter.

Om du är inne på att designa dina egna skor kan du hitta mer information på www.customfoo.se som är en guide för att ge dig inspiration och bra referenser för din hur du kan designa dina egna träningsskor, fotbollskor, sneakers eller löparskor på bästa och mest kostnadseffektiva sätt.

NikeID
NikeID
Nike designa dina egna skor
Nike designa dina egna skor
Nike design skor
Nike design skor
Adidas Skor
Adidas

Kort film om hur NikeID fungerar och Unboxing dina egen designa skor från NikeID.

Leave a Reply