Extra batteri

Batteriladdare Aluminium

Extra batteri till din mobiltelefon / laptop / kamera

På resan vet man aldrig när batteriet tar slut på dina fovirtprylar, vi har tidigare skrivit om Solcellsladdare vilket är oslagbart grymt att ha med sig om man åker till ett varmt land med mycket sol, men är på semester i Sverige där solen lyser en dag utav 4 vid en bra sommar så gör man nog bäst i att köpa en superladdare till mobiltelefonen laptopen eller kameran.

Det finns idag många olika, snygga, kapaciteter på extra batterierna som funkar till dina elektronik prylar, men som vanligt har vi några extra snygga som letat fram.

Den starkaste batteriet vi hitta, fanns via Aliexpress – detta extra batteri  har hela 10200 aMh vilket ger flera timmars extra batteri för regniga dagar så telefonen får arbeta under hela dagarna i bilen, husvagnen, husbilen eller sommarstugan (som ev. är helt fri får el)

Kapacitet 10200 mAh
Kapacitet 10200 mAh
Extra batteri USB portar
Extra batteri USB portar
Batteriladdare Aluminium
Batteriladdare Aluminium

Detta snygga extra batteri finns bland annat att köpa via Aliexpress.com >>

Självklart finns det många snygga och bra extra batterier även i Sverige. Efter lite letande hittade vi en snygg, liten laddare som enkelt får plats i innerfickan på kavajen eller i byxfickan.

Extra batteri snygg blå
Extra batteri snygg blå

Detta batteri hittar man Fyndig.se.

Backup-batteri till mobiltelefoner, 2600mAh (Blå)

Externt batteri av universalmodell, 2600mAh. Batteriet möjliggör uppladdning av en mängd olika enheter. Ladda valfri enhet genom USB-utgången på backupbatteriet. Ett perfekt redskap för dig som är ute och reser eller ofta befinner sig på platser utan el. Batteri med en kapacitet på 2600 mAh ger flera timmars extra surfande, arbetande och samtalstid.- Input: DC 5V – 1A- Output: DC 5.3V – 1A- Storlek enhet: 92x21mm- Laddas med medföljande kabel (USB – microUSB) Levereras i förpackning. (källa Fyndiq)

Självklart hittar man några alternativa extra batterier hos Kjell&co. Snyggaste extra batteriet hos Kjell&Co fann vi Powerpack 2200.

Färgglada powerpack för telefoner. Kapaciteten är 2200 mAh och motsvarar ungefär en till en och en halv laddning, beroende på telefonmodell. (källa Kjell&co)

powerpack-2200-mah-bla (1)
powerpack-2200-mah-bla (1)
powerpack-2200-mah-bla
powerpack-2200-mah-bla

Cirka pris för Powerpack 2200 är cirka 180 SEK.

Noname laddare i fickformat – snygga färger bland annat Rosa – kapacitet 2000 aMh – dvs lite mindre kapacitet än övriga laddare men enkelt och liten.

Extra batteri nyckelring
Extra batteri nyckelring

Finns att köpa under 100 SEK hos 24.se

Gå inte batteritomt på semestern – köp ett gäng extra batteriladdare till din mobiltelefon och ge bort i present till dina vänner och bekanta, du kan aldrig vara tillräckligt förberedd – gå inte utan batteri!

 

 

Leave a Reply