Solcellsladdare

Solcellsladdare

Solcellsladdare för mobilen, dator eller kameran.

Vi vet ju alla hur sjukt jobbigt det är att stå utan batteri i mobiltelefonen när man är på resande fot. Ett bra pryl att ha med sig på resan är en solcellsladdare för mobiltelefonen, kamera eller dator. Vad kan då gå fel, solcellsladdare drivs av solen och ingen sol = ingen laddning. Solcellsladdare går på ett par hundra i Sverige men köps utlandlands för ett par tjuoglappar.

Riskera inte att missa uppdatera din Facebookstatus, lägga ut din tweets eller instabilder – stå aldrig mer med ett tomt batteri när du behöver din nalle som mest, eller ska ta bilden som du ska skicka in till Guiness Rekordbok. Köp en solscellsladdare idag och se till att alltid vara förberedd inför ett batterikaos.

Det finns en rad olika varianter av Solcellsladdare idag på marknaden – vissa e bra vissa är sämre. Tänk då på ditt behov, behöver du en snabb laddare bör du gå upp några prisklasser – behöver du ladda mobilen 1-2 ggr på stranden för att lysssa på rdio eller Spotify – kan du med all säkerhet nöja dig med en billigare solcellsladdare.

Solcellsladdare enkel till mobiltelefon, Iphone, Samsung, HTC
Solcellsladdare enkel till mobiltelefon, Iphone, Samsung, HTC
Solcellsladdare för Desktop & Mobiltelefoner
Solcellsladdare för Desktop & Mobiltelefoner
Solcellsladdare
Solcellsladdare

Solcellsladdare köper man enkelt från Aliexpress – var dock ute i god tid så leveranserna från produkter från Kina har en tendens att ta minst 30 dagar att levereras.

Sollcellsladdare Deluxe – finns hos Coolstuff.se

Kort instruktionsfilm om hur många Solcellsladdare fungerar;

Leave a Reply