Storytel

Storytel logo

Storytel

Oavsett om du ska iväg på sommar-, vinter-, höst- eller vårsemester får du aldrig glömma att ladda upp semesterförrådet av ljudböcker. Ljudböcker får de flesta semesterfirare att just gör det semester är till för – dvs. slappna av och ta det lugnt. Idag finns det flera bokförslag som säljer och har prenumerationstjänster för  ljudböcker.

Storytel är en leverantör av ljudböcker på prenumerationsbasis vilket är ett enkelt och bra sätt att slappa men ändå läsa de senaste böckerna som man vill läsa på ett enkelt och skönt sätt.

Storytel erbjuder alla nya kunder att testa-på-tjänsten Gratis de första 14 dagarna. Om du vill testa tjänsten, klicka här >>, eller skriv in www.storytel.se i den webbroser och gå in på startsidan, lägg till din e-post-adress och klicka på knappen “Prova NU” så får de ladda ner de senaste boksläppen som finns på bokmarknaden. Storytel erbjuder efter en test period om 14 dagar som e Gratis 2 olika abonnemang som man kan välja mellan.

Storytel Unlimited abonnemang – där du väljer om vill strömma din bok på dator eller mobiltelefon, du kan också välja att ladda hem din ljudbok via Storytels bokapp som finns att ladda ner på Ituens eller Android market. Unlimited abonnemang, är just va namnet anger – du får lyssa på hur många ljudböcker du vill per månad för 169 SEK / per månad. Unlimited abonnemanget passar personer som exempelvis gör långresor i jobbet och alla vi som e lite tröttare och vill lyssna på många böcker samtidigt men inte orkar läsa själva.

Storytel Single abonnemanget får man en bokkredit per månad – där man med sin kredit tar 1 bok per månaden. Storytel Single abonnemanget kostar 89 SEK per månad och kan strömmas antingen till dator eller mobiltelefonen om man har laddat hem Storytel app. Du kan även ladda hem din bok via appen.

Oavsett om du läser mycket eller lite är det en kul tjänst att testa, då den är gratis att testa de första 14 dagarna. Om man väljer att fortsätta med tjänsten finns det flera smida betalningsalternativ att fortsätta med sin prenumeration på – så tjänsten e mycket lätt att fortsätta med och uppdatera sig om de senaste ljudböckerna.

Storytels toplista i skrivande stund är bland annat; Drakens tänder, Skymningens barfotabarn och Jakten på Kapeten klänning.

storytel
storytel
Storytel testa 14 dagar gratis
Storytel testa 14 dagar gratis
Storytel logo
Storytel logo
storytel ljudböcker i mobilen
storytel ljudböcker i mobilen
Storytel app
Storytel app

Storytel så funkar Storytel – video!
4

Testa Storytel gratis 14 dagar >>

Leave a Reply